Amandelkoekjes (vegan)

Amandelkoekjes (vegan)

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk vegan amandelkoekjes recept dat zacht, chewy en krokant is! Gemaakt met amandelen, dadels, banaan en kokosolie. Perfect als tussendoortje.

15 min bereiden

tussendoortje

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 80 g Amandelmeel
  • 5 Dadel

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Amandelkoekjes (vegan) op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Snijd de dadels in stukjes en prak de banaan.
  3. Smelt de kokosolie en voeg alle ingrediënten bij elkaar.
  4. Kneed dit door elkaar tot een plakkerige massa.
  5. Maak balletjes en druk deze plat op de bakplaat.
  6. Bak de koekjes ongeveer 15-20 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Vegan Amandelkoekjes