- 800 g Lamsrack
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Verrukkelijke super malse gemarineerde lamsrack uit de oven op tafel.
- Meng de balsamico-azijn met de rucola-pesto of basilicum-pesto.
- Smeer de lamsrack aan alle kanten goed in met de pesto. Verdeel het restant over de lamsrack. Laat de lamsrack (liefst) een nacht marineren in de pesto.
- Volgende dag ongeveer een half uur voor het opdienen, verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte). Leg de lamsracks in een passende ovenschaal samen met de marinade. Bestrooi ze aan beide zijden met peper en zout.
- Bak de lamsracks plm. 20 -25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Schakel de ovenwarmte uit. Haal de lamsracks uit de oven. Snij de lamsracks tussen de botjes in stukken.
- Leg ze nog plm. 3 minuten terug in de nog warme oven. En dan.......smullen maar!