Souvlaki met varkenshaas en champignons

Souvlaki met varkenshaas en champignons

Smulweb imageSmulweb

Laat je verrassen door deze Griekse Souvlaki met malse varkenshaas, champignons, een vleugje citroen en kruiden zoals oregano en rozemarijn. Serveer met brood en een frisse salade voor een complete smaakbeleving

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Souvlaki met varkenshaas en champignons op tafel.

  1. Snij het vlees in blokjes van ongeveer 2,5 centimeter.
  2. Doe citroensap, oregano, rozemarijn, peper en olijfolie in een afsluitbare kom of plastic zak. Voeg de vleesblokjes en champignons toe en laat 2 tot 4 uur marineren in de koelkast. Af en toe doorroeren.
  3. Leg ondertussen de houten spiesjes minimaal 30 minuten in water.
  4. Rijg de champignons, vleesblokjes en partjes citroen aan de houten spiesjes.
  5. Leg de houten spiesen op een grill en bak gedurende 6 minuten per kant.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Paddenstoelen Champignons