- 800 ml kreeftenbisque
- 30 ml Cognac
- 50 g Zalm Eitjes
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke irish coffee van kreeft op tafel.
- Meng de helft van de kreeftenbisque met de helft van de slagroom. Voeg peper, zout, enkele druppeltjes Tabasco en Worcester saus toe.
- Giet het mengsel in de slagroomspuit met behulp van de trechter. Voeg 1 capsule toe en laat het 2 uur koelen in de koelkast.
- Verwarm de andere helft van de bisque en de room ook met peper, zout, Tabasco, Worcester en een scheutje cognac.
- Dien op in een wijnglas of mooie whisky tumbler. Vul de onderkant met de warme soep en spuit de espuma van kreeft bovenaan in het glas.
- Maak een sneetje in de breedte aan de bovenkant van de gamba en klem deze aan de buitenkant van het glas.
- Garneer de espuma met wat zalmeitjes.