Romige thaise viscurry met prei paprika

Romige thaise viscurry met prei paprika

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk, deze romige Thaise curry gevuld met vis en garnalen geserveerd op een bedje van rijst. De prei, paprika en toegevoegde currypasta geven dit gerecht een lekkere, hartige smaak. Ideaal voor een gezellig avondje thuis!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Romige thaise viscurry met prei paprika op tafel.

  1. Snij de vis in blokjes, de prei en ui in ringen en de paprika in reepjes.
  2. Verhit olie in een wok en fruit ui. Voeg prei en paprika toe en bak alles 2-4 minuten.
  3. Schep de currypasta erbij en bak dit nog 1-2 minuten mee.
  4. Schenk de kokosmelk erbij en breng het geheel tegen de kook. Voeg visbouillon, suiker en tamarindepasta toe als je graag veel saus wilt.
  5. Doe de vis en scampi's in de curry. Stoof dit in 6-10 minuten gaar en voeg eventueel nog allesbinder toe voor een dikkere saus.
  6. Garneer met koriander en serveer met rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry