Heerlijk hapje met gerookte paling

Heerlijk hapje met gerookte paling

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk hapje met gerookte paling, aardappelblokjes, appel en crème fraîche. Serveer het mengsel in een glaasje en garneer met rucolablaadjes. Lekker als voorgerecht of op een broodje.

25 min bereiden

hoofdgerecht

10 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Heerlijk hapje met gerookte paling op tafel.

  1. Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 0.5 cm x 0.5 cm. Kook de aardappelblokjes ongeveer 5 minuutjes, giet ze af en laat ze afkoelen.
  2. Snijd de paling in stukjes.
  3. Schil de appel en snijd deze in stukjes.
  4. Schep deze 3 ingrediënten door elkaar.
  5. Maak een sausje van de crème fraiche en peper en zout. Spatel de afgeknipte tuinkers erdoorheen.
  6. Schep de saus erdoorheen.
  7. Voor de glaasjes: doe wat rucola op de bodem en schep er wat van het mengsel op. Garneer met een blaadje rucola en eventueel met wat pijnboompitjes.
  8. Voor een broodje: doe wat rucola op een broodje en schep er wat van het mengsel op.
eet smakelijk