Boontjes in mosterdsaus

Boontjes in mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Boontjes in mosterdsaus zijn de perfecte bijgerecht. Snel even voorgekookt, daarna gebakken met sjalotjes in een romige mosterdsaus. Heerlijk bij een stukje vlees of vis!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Boontjes in mosterdsaus op tafel.

  1. Kook de boontjes snel beetgaar in een grote pan met gezouten water, 3-4 minuten. Giet ze af en stop het kookproces door ze te laten schrikken onder koud stromend water.
  2. Snijd het sjalotje heel fijn, smelt de boter in een koekenpan en bak het sjalotje 3 minuten zachtjes aan.
  3. Voeg de room, de mosterd en de bouillon toe aan de koekenpan en laat dit sausje een minuut of 5-6 zachtjes koken tot het wat is ingedikt.
  4. Doe dan de boontjes terug in de pan en laat ze nog even goed doorwarmen.
  5. Voeg naar smaak zout en zwarte peper toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen