Hartige lasagne uit de zee

Hartige lasagne uit de zee

Smulweb imageSmulweb

Deze hartige lasagne uit de zee is puur genieten. Met een veelvoud aan smaken door o.a. de ansjovis, champignons, zalm en kabeljauw. Lauwwarm en koud buitengewoon lekker!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 thaise groentepakket
  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hartige lasagne uit de zee op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de champignons in partjes en de peper inclusief zaadjes in kleine (halve) ringetjes. Snijd de ansjovis en kleine stukjes. Snijd de tomaat in dikke plakken en de mozzarella in plakken. Snijd de zalm en de kabeljauw in blokken van ongeveer 3 bij 3 cm.
  3. Doe olie in de wok en voeg de Thaise groente, champignons en rode peper toe. Roerbak op hoog vuur tot de groente beetgaar is. Haal de groente uit de pan.
  4. Doe in dezelfde wokpan wederom een scheutje olie en roerbak de garnalen, kabeljauw en zalm op hoog vuur. Voeg een visbouillonblokje toe en roerbak mee. Voeg vervolgens de groente en carbonara saus toe. Voeg een halve pot water toe en laat het geheel nog zo'n 10 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Neem de ovenschaal en begin met stapelen. Maak eerst een bodem met vis/groente en leg daarbovenop lasagnebladen. Leg daarbovenop de in schijven gesneden tomaat. Maak weer een laag met vis/groente en strooi daarbovenop de gesnipperde ansjovis. Maak vervolgens weer een laag met lasagnebladen. Leg op deze laatste laag lasagnebladen de in plakken gesneden mozzarella en als laatste het overgebleven vis/groentemengsel. Strooi er kaas overheen.
  6. Schuif de ovenschaal voor 40 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta