Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Paella familia op tafel.
- Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi deze met kurkuma, komijn, peper en zout. Snijd de ui fijn en pers de knoflooktenen uit en bak dit samen met de kip in een wokpan.
- Zet ongeveer 1,5 liter water op voor de bouillon en voeg de bouillonblokjes toe. Breng het water aan de kook.
- Als de kip gaar is, voeg de risotto toe en volg de aanwijzingen op de verpakking. Voeg steeds bouillon toe totdat de risotto net onder water staat. Laat het zachtjes koken en pruttelen voor ongeveer 15-17 minuten. Blijf goed roeren en voeg de saffraan toe.
- Snijd ondertussen de courgette, prei, paprika of andere groenten naar keuze in kleine stukjes en voeg deze toe aan de risotto en kip. Voeg de doperwten pas als laatste toe om te voorkomen dat ze te papperig worden. Blijf roeren.
- Proef en voeg indien nodig nog wat zout en peper toe.
- Klaar!