Pasta met garnalen in pesto-roomsaus

Pasta met garnalen in pesto-roomsaus

Smulweb imageSmulweb

De combinatie van garnalen, roomsaus en pesto maakt deze pasta met garnalen in pesto-roomsaus overheerlijk. De tomaat, spinazie en basilicum maken het helemaal af!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met garnalen in pesto-roomsaus op tafel.

  1. Breng een ruime pan met water aan de kook en kook de pasta beetgaar volgens de omschrijving op het pak. Giet de pasta af en laat uitlekken.
  2. Verhit ondertussen een wokpan met wat olie. Bak de garnalen kort tot ze lichtroze kleuren. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en bak kort mee.
  3. Voeg dan de slagroom, Parmezaan en pesto toe. Roer even door en laat kort inkoken.
  4. Zet het vuur van de wok uit en roer de spinazie, tomaten en pasta door de saus. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer direct en garneer met blaadjes basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta