Marokkaanse goed gekruid bonen

Marokkaanse goed gekruid bonen

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Marokkaanse bonen met gare aardappelblokjes, groentebouillon en veel kruiden. Met een topping van peterselie en koriander. Een heerlijk vegetarisch gerecht.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Marokkaanse goed gekruid bonen op tafel.

  1. Fruit ui, knoflook en rode peper tot ze zacht zijn.
  2. Doe de paprika, komijn en gemberpoeder erbij en bak tot de geuren vrijkomen.
  3. Voeg de tomaten, gare aardappelblokjes, groentebouillon en uitgelekte bonen toe. Breng aan de kook.
  4. Kook gedurende 15 minuten en breng op smaak met zout.
  5. Vlak voor het serveren roer je de peterselie en koriander erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen