- 0.3 el Sesamolie
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Kipramen met spinazie op tafel.
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de grillpan. Bestrijk de kipfilets met 1 el olie en bestrooi ze met zout en peper. Gril de kipfilet in 10 minuten bruin en gaar.
- Verhit 2 el olie in een wok. Bak de shii-take al omscheppend 2 minuten. Schep ze op een bord en houd onder een deksel warm. Schenk 2 el olie in de wok en laat al omscheppend de spinazie slinken en het vocht verdampen. Schep de spinazie bij de shii-take en houd warm.
- Verhit de laatste eetlepel olie in de wok. Fruit de gember heel kort, voeg de misopasta uit de zakjes en 700 ml water toe en breng aan de kook. Snijd intussen de kipfilet in plakjes.
- Verdeel de noedels, spinazie, shii-take, taugé en kipfilet over 4 kommen. Schenk de bouillon erover. Bestrooi met de koriander en maak de soep af met de sesamolie, het sesamzaad en chilivlokken naar smaak.