Tagliatelle met spekjes en champignons

Tagliatelle met spekjes en champignons

Smulweb imageSmulweb

Met crispy spekjes, sappige champignons en kip is deze tagliatelle een voltreffer. Afgemaakt met room en versgemalen peper. Koken en genieten maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tagliatelle met spekjes en champignons op tafel.

  1. Zet water op voor de tagliatelle.
  2. Wrijf de champignons schoon met een schone doek en snijd ze in stukken. Snijd de kip in kleine stukjes.
  3. Smelt wat boter in de koekenpan en pers daar de teentjes knoflook in uit. Laat dit even fruiten en doe de champignons erbij. Bak de champignons goudbruin en gooi de pan leeg in een schaaltje.
  4. Doe intussen de tagliatelle nestjes in het kokend water.
  5. Doe dan de spekjes in de pan, laat even bakken en voeg de kip toe. Bak deze gaar, giet het vet af en doe de champignons terug in de pan.
  6. Giet hier de room bij, voeg zout en versgemalen peper naar smaak toe en laat dit even pruttelen.
  7. Als de tagliatelle gaar is kan alles bij elkaar, goed omscheppen en smullen maar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Groente Paddenstoelen Champignons