Gebakken ei met krab en cayenne

Gebakken ei met krab en cayenne

Smulweb imageSmulweb

Gebakken ei met krab en cayenne. Verrijk jouw camping-repertoire met dit heerlijke gerecht. Een bijzondere combinatie die je blijft verrassen met elke hap. Het geheime ingrediënt? Cayennepeper! Oh la la!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Gebakken ei met krab en cayenne op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Smelt de boter in een steelpan en fruit de sjalot 3-4 minuten.
  3. Voeg de bloem met de cayennepeper toe en verwarm nog 2 minuten mee.
  4. Voeg de bouillon en de crème fraîche toe, breng aan de kook.
  5. Laat een paar minuten inkoken tot het mengsel aan je lepel blijft hangen.
  6. Roer het krabvlees en citroensap er door.
  7. Proef en voeg eventueel nog wat zout, peper en/of cayennepeper toe.
  8. Verdeel het mengsel over 4 ovenschaaltjes.
  9. Breek in ieder schaaltje een ei en bestrooi met broodkruim en Parmezaan.
  10. Let erop dat het ei goed is bedekt met het broodkruim.
  11. Bak in de oven ca. 10-12 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei