Aardbeien-rucolasalade met parmaham feta en geroosterde pijnboompitten

Aardbeien-rucolasalade met parmaham feta en geroosterde pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Deze frisse aardbei-rucolasalade met parmaham en feta, geroosterde pijnboompitten en chilidressing is perfect voor een zomers lunchgerecht of als bijgerecht tijdens de avondborrel. Geniet van de combinatie van friszoete aardbeien en zilte parmaham met een pittig tintje.

15 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardbeien-rucolasalade met parmaham feta en geroosterde pijnboompitten op tafel.

  1. Verdeel de rucola, aardbeien, feta en Parmaham over de borden.
  2. Strooi er wat versgemalen zwarte peper over.
  3. Maak de dressing van de balsamico-azijn, olijfolie, honing en chilipoeder.
  4. Verrdeel de dressing over de salade.
  5. Strooi de geroosterde pijnboompitten en de gehakte bieslook over de salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees