Geroosterde champignons met knoflook en tijm

Geroosterde champignons met knoflook en tijm

Smulweb imageSmulweb

Feestelijke geroosterde champignons met knoflook en tijm zijn het perfecte bijgerecht voor elk diner. Champignons met boter, knoflook en tijm worden geroosterd in de oven en krijgen een knapperig paneermeel topping. Een gegarandeerd succes!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Geroosterde champignons met knoflook en tijm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak de champignons schoon en strooi er peper en zout overheen.
  3. Doe de olie in de pan en bak de champignons met de stam omhoog.
  4. Doe de boter, knoflookpoeder, uienpoeder en tijm in een kom en meng alles goed door.
  5. Plaats de champignons met de stam omhoog en giet het botermengsel eroverheen. Bestrooi met paneermeel.
  6. Bak 15 minuten af in de oven tot ze goudbruin zijn. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kruiden Paddenstoelen Champignons