- 100 ml Water
- 15 g Koriander
- 2 Avocado
- 30 g Koriander
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Vegan enchiladas op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verwarm de (voorgekookte) linzen kort in een pan (gebruik een grotere steelpan met deksel).
- Voeg na een paar minuten de enchilada kruidenmix, 100 ml water en 3/4 van de gezeefde tomaten toe. Schep goed door en laat goed warm worden. Voeg ook de plakjes olijven en blaadjes koriander toe en verwarm mee.
- Schep flink wat van het linzenmengsel in elke wrap en vouw de wraps dicht. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
- Pureer het laatste beetje van de gezeefde tomaten en giet dit over de wraps in de ovenschaal.
- Top af met olijven en zet de ovenschaal voor 10 minuten in de voorverwarmde oven.
- Maak ondertussen de guacamole door alle ingrediënten bij elkaar in de keukenmachine te doen en te mixen tot een gladde massa.
- Haal de enchiladas uit de oven en serveer met de guacamole en wat extra verse koriander on top.