Kabeljauw in pikante tomatensaus lekker

Kabeljauw in pikante tomatensaus lekker

Smulweb imageSmulweb

Deze kabeljauw in pikante tomatensaus is echt een feestmaal! Kruid de visstukken met peper en zout, bak ze rustig wat aan tot ze kleur krijgen. Bak in de achtergebleven boter de uien, knoflook, pepertje en gember aan en voeg de tomatenpuree toe. Voeg de tomatenblokjes, bouillon en siroop erbij. Laat de stukken vis in de saus ongeveer 20 minuten zachtjes stoven. Garneer met peterselie en bieslook. Smullen maar. Eet smakelijk!!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 ml Water
  • 1 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kabeljauw in pikante tomatensaus lekker op tafel.

  1. Kruid de visstukken met peper en zout, eventueel bebloemen maar dat is niet perse nodig.
  2. Verwarm de boter met de olie en bak daarin de stukken vis rustig wat aan tot ze wat kleur krijgen. Haal er dan uit en hou ze apart.
  3. Bak in de achtergebleven boter de uien, knoflook, pepertje en gember aan en voeg de tomatenpuree toe.
  4. Voeg de tomatenblokjes, bouillon en siroop erbij en breng tegen de kook. Proef even of het naar je zin op smaak is, anders naar eigen inzicht op smaak brengen.
  5. Leg de stukken vis in de saus en laat ongeveer 20 minuten zachtjes stoven. Voeg als laatste de fijngesneden peterselie en bieslook toe.
  6. Smullen maar. Eet smakelijk!!!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen