Coquille op een bedje van doperwtenpuree met knapperige pancetta

Coquille op een bedje van doperwtenpuree met knapperige pancetta

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvol voorgerecht, deze coquille op een bedje van doperwtenpuree met knapperige pancetta. Laat je verassen door de verschillende smaken en texturen die samenkomen in dit gerecht!

10 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Coquille op een bedje van doperwtenpuree met knapperige pancetta op tafel.

  1. Kook de doperwten in 3 minuten gaar, giet af en pureer met een staafmixer. Voeg een beetje zout en peper toe naar eigen smaak, denk eraan dat de pancetta ook al zout is.
  2. Bak de pancetta in ongeveer 5 minuten knapperig in een pan, voeg hier geen olie aan toe.
  3. Bak de coquille in een beetje boter in ongeveer 2 minuten per kant gaar.
  4. Stapel het op een bordje: eerst de pancetta, dan de doperwten, de coquille en rasp er als laatste een beetje Parmezaanse kaas overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees