Bruschetta met gerookte wilde zalm uit alaska

Bruschetta met gerookte wilde zalm uit alaska

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke bruschetta met gerookte wilde zalm uit Alaska belegd met sla en tomaten-uienmengsel. Maak het geheel af met extra virgin olijfolie en balsamico azijn naar smaak.

15 min bereiden

amuse

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bruschetta met gerookte wilde zalm uit alaska op tafel.

  1. Bestrijk sneetjes ciabattabrood met olijfolie en knoflook en bak lichtbruin.
  2. Beleg de broodjes met sla en de gerookte wilde Alaskaanse zalm.
  3. Doe de kleingesneden stukjes tomaat samen met de rode ui en de olie in een bak en meng het geheel door elkaar.
  4. Leg wat van het tomaten-ui mengsel op de bruschetta en maak het geheel af met extra virgin olijfolie en balsamico azijn naar smaak.
eet smakelijk