Zelfgemaakte tomatensaus

Zelfgemaakte tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Met deze zelfgemaakte tomatensaus geef je je pasta die extra touch. Fruit in olijfolie de ui, knoflook en rode peper tot het zacht is. Voeg stukjes tomaat toe en breng op smaak met suiker, zout en peper. Laat de saus lekker koken en voeg meer oregano, basilicum, munt, Parmezaanse kaas en boter toe voor een romige smaak. Buon Appetito!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zelfgemaakte tomatensaus op tafel.

  1. Fruit in olijfolie de ui, knoflook en rode peper tot het zacht is.
  2. Voeg stukjes tomaat toe en breng op smaak met suiker, zout en peper.
  3. Voeg de helft van oregano, basilicum en munt toe en laat de saus 30 minuten op zacht vuur koken.
  4. Haal de saus van het vuur, voeg meer oregano, basilicum, munt, Parmezaanse kaas en boter toe voor een romige smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen