- 125 ml Water
- 2 Avocado
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Hartig soesje gevuld met avocadocreme en rivierkreeftjes(ong 20stuks op tafel.
- Verwarm de oven voor op 210°C.
- Verhit in een grote steelpan de melk, het water, het zout en de boter tot het kookpunt. Neem van het vuur.
- Meng er met een spatel de bloem onder. Roer stevig.
- Roer er dan met een klopper een voor een de eieren onder. Klop goed door.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe het soezenbeslag in een spuitzak. Spuit 20 kleine rondjes op de bakplaat.
- Zet 10 minuten in de oven. Verlaag de oventemperatuur tot 170°C. Laat de soesjes nog 10 minuten in de oven staan. Neem uit de oven en laat afkoelen.
- Schil de avocado's en verwijder de steen. Doe het vruchtvlees van de avocado's en de room in een maatbeker. Mix grof.
- Proef en breng op smaak met de tabasco, peper en zout. Doe de avocadocrème in een spuitzak.
- Vul de afgekoelde soesjes met de crème.