Hartig soesje gevuld met avocadocreme en rivierkreeftjes(ong 20stuks

Hartig soesje gevuld met avocadocreme en rivierkreeftjes(ong 20stuks

Smulweb imageSmulweb

Hartig soesje gevuld met avocadocrème en rivierkreeftjes, een verrassend borrelhapje. De soesjes zijn makkelijk te maken en vallen altijd in de smaak. Vrolijk het geheel op met een beetje citroenschil en citroensap.

45 min bereiden

borrel

20 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 ml Water
  • 2 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Hartig soesje gevuld met avocadocreme en rivierkreeftjes(ong 20stuks op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Verhit in een grote steelpan de melk, het water, het zout en de boter tot het kookpunt. Neem van het vuur.
  3. Meng er met een spatel de bloem onder. Roer stevig.
  4. Roer er dan met een klopper een voor een de eieren onder. Klop goed door.
  5. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe het soezenbeslag in een spuitzak. Spuit 20 kleine rondjes op de bakplaat.
  6. Zet 10 minuten in de oven. Verlaag de oventemperatuur tot 170°C. Laat de soesjes nog 10 minuten in de oven staan. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  7. Schil de avocado's en verwijder de steen. Doe het vruchtvlees van de avocado's en de room in een maatbeker. Mix grof.
  8. Proef en breng op smaak met de tabasco, peper en zout. Doe de avocadocrème in een spuitzak.
  9. Vul de afgekoelde soesjes met de crème.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Ei Sauzen Kruiden