Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

Smulweb imageSmulweb

Een bbq gehaktrol met bacon sushistyle. Rol een laagje gehakt met kruiden om een reep kaas en spekreepjes. Even op de bbq en door de gebakken uitjes, en dan in plakken serveren met BBQ-saus.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Bbq gehaktrol met bacon sushistyle op tafel.

  1. Leg in de lengte de spekreepjes zo neer dat ze elkaar iets overlappen.
  2. Maak het gehakt aan met kruiden naar eigen smaak, maar pas op dat het niet te zout wordt vanwege het spek.
  3. Verdeel het gehakt in een dun laagje over de spekreepjes, hou aan het einde vrij ongeveer 1 à 2 cm.
  4. Snijd nu een reep kaas van ongeveer 1 cm breed en dik en leg deze ongeveer 2 cm vanaf de bovenkant over de breedte.
  5. Pak nu het matje en rol de gehakrol op als bij sushi. Als het goed is zit de kaas nu in het midden van de rol. Het is misschien wat oefenen.
  6. Druk de rol voorzichtig iets aan.
  7. Leg de rol op de BBQ en bak tot de rol gaar is.
  8. Rol door de drooggebakken uitjes en snijd in plakken.
  9. Serveer dit als sushi met een bakje BBQ-saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees