Stoofpotje van zwarte bonen en pompoenpitten

Stoofpotje van zwarte bonen en pompoenpitten

Smulweb imageSmulweb

Een Mexicaanse twist aan jouw stoofpotje. Serveer met rijst of tortillachips. Het gerecht zit boordevol groenten, zwarte bonen en pompoenpitten. Voeg een bouillonblokje en olijfolie toe en daar is jouw Mexicaanse maaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Stoofpotje van zwarte bonen en pompoenpitten op tafel.

  1. Snij de groenten in fijne stukjes.
  2. Bak eerst de ui, knoflook en rode peper goudbruin in een stoofpan en voeg vervolgens de rest van de groenten toe, behalve de tomaten.
  3. Doe de tomatenstukjes en de zwarte bonen erbij en giet er ook wat olijfolie bij zodat de saus lekker gaat binden. Bak de groenten een paar minuten op hoog vuur.
  4. Brokkel een bouillonblokje door de saus en voeg wat peper en zout toe. Zet het vuur zacht en laat het gerecht 15 minuten met de deksel op de pan rusten.
  5. Zodra de peen zacht is, verdeel de pompoenpitten over het gerecht.
  6. Klaar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen