Sambal goreng gehakt

Sambal goreng gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een pikant gerecht dat je smaakpapillen zal doen zinderen. Gehakt met paprika en lombok krijgt in deze sambal goreng de volle laag, samen met ui, knoflook en ketjap. Snel en simpel te bereiden en op z’n lekkerst met witte rijst.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 lombok

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Sambal goreng gehakt op tafel.

  1. Fruit de ui en knoflook.
  2. Voeg het gehakt toe en rul het.
  3. Doe het bouillonblokje erbij.
  4. Snijd de lombok fijn en voeg het toe.
  5. Breng het mengsel op smaak met sambal, peper, zout, suiker en ketjap.
  6. Snijd dan de paprika fijn en voeg deze als laatste toe.
  7. Laat het geheel nog even pruttelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Vlees