Bananen-notenbrood

Bananen-notenbrood

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle cake met banaan, noten en pruimen. Het smeuïge beslag wordt in de oven omgetoverd tot een heerlijke cake. Ideaal voor elke gelegenheid, van ontbijt tot lunch en tussendoortje.

45 min bereiden

tussendoortje

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 62.5 ml Water
  • 100 g Gewelde Pruimen
  • 3 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bananen-notenbrood op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Vermeng de eerste 5 droge ingrediënten goed met de garde. Meng de banaan, de noten en de pruimen in stukjes erdoor.
  3. Klop de eieren los met de honing en schep dat door het droge mengsel. Giet er zoveel water bij tot het een smeuïg beslag is.
  4. Vet de cakevorm in met olie en bekleed de bodem met op maat geknipt bakpapier. Vet deze ook goed in.
  5. Giet het beslag in de vorm en bak de cake in 30 tot 40 minuten gaar.
  6. Laat de cake afkoelen en bewaar hem goed ingepakt om hem 1 week goed te houden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Ei Bakken Banaan Pruimen Cake