- 250 g Schär Gluten Free Bladerdeeg
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Aspergeplaattaart met citroenmascarpone en gerookte zalm op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Ontdooi de Millefoglie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Leg bakpapier op de bakplaat en rol de Millefoglie hierop uit. Klop het ei los en bestrijk de Millefoglie hiermee. Laat rondom 2 centimeter onbestreken. Bak de Millefoglie circa 10 / 12 minuten in de oven. Laat afkoelen.
- Schil de asperges en kook ze 10 minuten in ruim water met wat zout.
- Meng de mascarpone met de geraspte kaas, de dille, de gerookte zalm, het citroensap en de citroenrasp.
- Verdeel het kaasmengsel over het midden van de Millefoglie. Leg de gekookte asperges hier om en om op en druk ze een beetje in de mascarpone. Strooi de resterende geraspte kaas erover en bak nog 12 / 15 minuten in de oven.
- Garneer met wat gehakte dille.