Spinazie geitenkaas bladerdeeg hapje

Spinazie geitenkaas bladerdeeg hapje

Smulweb imageSmulweb

Spinazie geitenkaas bladerdeeg hapje; een perfect hapje voor op tafel tijdens een feestje of als voorgerecht. Spinazie en geitenkaas, een heerlijke combinatie. Serveer eventueel met sinaasappel partjes voor een frisse twist.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 450 g Spinazie a la crème uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spinazie geitenkaas bladerdeeg hapje op tafel.

  1. Laat de velletjes bladerdeeg 15 minuten ontdooien.
  2. Ontdooi ondertussen de spinazie samen met de kruiden en de knoflook door het op een laag pitje te roerbakken. Roerbak het geheel nog 2 minuten tot het vocht verdampt is.
  3. Snijd de geitenkaas horizontaal in 2 ronde plakken en vervolgens in 4 kwarten (in totaal dus 8 stukken).
  4. Verdeel het spinaziemengsel over de 8 bladerdeegvelletjes in het midden. Leg op elk velletje een stukje geitenkaas en besprenkel eventueel met een beetje sinaasappel.
  5. Vouw de 4 punten van elk bladerdeegvelletje naar het midden en bestrijk de bovenkant eventueel met eigeel.
  6. Bak de gevulde bladerdeegvelletjes in ca. 20 min. goudbruin in een voorverwarmde oven van 220 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Bakken Spinazie Bladerdeeg