- 450 g Spinazie a la crème uit de diepvries
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Spinazie geitenkaas bladerdeeg hapje op tafel.
- Laat de velletjes bladerdeeg 15 minuten ontdooien.
- Ontdooi ondertussen de spinazie samen met de kruiden en de knoflook door het op een laag pitje te roerbakken. Roerbak het geheel nog 2 minuten tot het vocht verdampt is.
- Snijd de geitenkaas horizontaal in 2 ronde plakken en vervolgens in 4 kwarten (in totaal dus 8 stukken).
- Verdeel het spinaziemengsel over de 8 bladerdeegvelletjes in het midden. Leg op elk velletje een stukje geitenkaas en besprenkel eventueel met een beetje sinaasappel.
- Vouw de 4 punten van elk bladerdeegvelletje naar het midden en bestrijk de bovenkant eventueel met eigeel.
- Bak de gevulde bladerdeegvelletjes in ca. 20 min. goudbruin in een voorverwarmde oven van 220 graden.