Atjar ketimoen

Atjar ketimoen

Smulweb imageSmulweb

Atjar ketimoen is een frisse en gekruide komkommer die je echt geproefd moet hebben! Met smaken van zuur, zoet, zout en pittig is deze atjar ketimoen van Go-Tan lekker bij bijvoorbeeld rendang. Het is zo gemaakt, dus zet het op tafel!

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Aardappelzetmeel
  • 200000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Atjar ketimoen op tafel.

  1. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd daarna dunne halve plakjes.
  2. Neem een kookpan en voeg daar olie, Go-Tan Gehakte Knoflook, ui en rode peper toe en verhit dit kort.
  3. Voeg daarna alle ingrediënten toe (aardappelzetmeel eerst oplossen met 2 el water) behalve de komkommer.
  4. Laat het geheel 5 minuten zacht koken.
  5. Haal de pan van het vuur en giet alles over in een schaal, voeg de komkommer toe en laat het afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente