Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Rode bieten quiche op tafel.
- Haal het quichedeeg 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 190° C boven-/onderwarmte en bereid het deeg voor volgens de instructie op de verpakking.
- Rol het deeg af (inclusief bakpapier) en leg het in de quichevorm. Als je de vorm invet, kun je het ook zonder bakpapier in de vorm leggen. Versterk de rand met het overgebleven deeg.
- Meng de eieren met de crème fraîche en breng het op smaak met zout, peper, nootmuskaat en komijnzaad. Verdeel het grootste gedeelte van de amandelen, prei en fetakaas over de bodem. Giet hier het eimengsel over en leg de rode bieten in een cirkel over het mengsel. Verdeel in het midden de rest van de amandelen, prei en fetakaas.
- Bak de quiche onderin de oven op 190° C in circa 45 minuten goudbruin.