Tortellini in tomatensaus

Tortellini in tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Deze tortellini in tomatensaus is echt verrukkelijk. Gemaakt met kruiden, babyspinazie en Parmezaanse kaas. Een lust voor het oog en een volle smaakbeleving! Serveer met pijnboompitten en verse basilicum.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Geraspte kaas Parmezaanse
  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tortellini in tomatensaus op tafel.

  1. Fruit de ui in een grote sauspan in olie op middelhoog vuur.
  2. Voeg vervolgens de kruiden, suiker en knoflook toe. Bak gedurende 2 minuten en voeg vervolgens de tomatenpuree toe, bak ook mee.
  3. Schenk dan de gezeefde tomaat in de pan. Roer door en zet het vuur laag.
  4. Kook ondertussen de tortellini.
  5. Voeg de babyspinazie toe aan de tomatensaus en breng de saus op smaak met peper en zout.
  6. Schep de tortellini met een schepje pastawater bij de saus in de pan, bak kort mee.
  7. Serveer met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en verse basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen