- 250 ml boerenyoghurt
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Boerenyoghurt parfait met kletskoppen op tafel.
- Bekleed de cake- of muffinvorm met plastic folie.
- Hak de helft van de kletskoppen in stukjes.
- Was de sinaasappel en rasp 1 eetlepel sinaasappelschil.
- Schil de sinaasappel met een scherp mesje tot op het vruchtvlees en snijd de sinaasappel in plakken.
- Klop de slagroom stijf met de suiker en spatel de boerenyoghurt erdoor.
- Schep de kaneel, gehakte kletskoppen en sinaasappelrasp erdoor en schep het mengsel in de cake- of muffinvorm.
- Zet de parfait ten minste 4 uur in de vriezer.
- Dompel de vorm heel even in heet water en trek aan het plasticfolie de parfait uit de vorm. Verwijder het plasticfolie.
- Snijd de parfait in plakken en garneer met de rest van de kletskoppen en stukjes sinaasappel.