zoutvlees in de surinaamse keuken

zoutvlees in de surinaamse keuken

Smulweb imageSmulweb

Zoutvlees wordt veel gebruikt in de Surinaamse keuken en zo ook in dit heerlijke gerecht! Fruit eerst ui en knoflook zacht en voeg daarna zoutvlees en blokjes tomaat toe. Breng op smaak met zwarte peper en stoof gaar met deksel op de pan. Heerlijk met rijst!

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Zoutvlees

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke zoutvlees in de surinaamse keuken op tafel.

  1. Fruit de ui en knoflook zacht in olie en boter.
  2. Voeg blokjes tomaat en stukjes zoutvlees toe en bak op middelhoog vuur. Breng op smaak met zwarte peper.
  3. Stoof het vlees verder met deksel op de pan gedurende 10 minuten.
eet smakelijk