Simpele broccoli en chilipeper pasta bereid met witte wijn

Simpele broccoli en chilipeper pasta bereid met witte wijn

Smulweb imageSmulweb

Een simpele vegetarische pastamaaltijd met een kick van chilipeper en witte wijn. Broccoli en geurige knoflook creëren een heerlijke smaak. Alleen al de gedachte eraan doet je het water in de mond lopen. Ontdek het recept nu!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Simpele broccoli en chilipeper pasta bereid met witte wijn op tafel.

  1. Verwarm de olie in een hapjespan of wok op middelhoog vuur en roerbak de knoflook, pijnboompitten en chilipeper kort.
  2. Voeg de broccoli toe en roerbak nog 3 minuten.
  3. Voeg de witte wijn toe en kook het geheel voor 8 minuten. Zorg ervoor dat de broccoli niet te zacht wordt.
  4. Kook ondertussen de pasta in gezouten water al dente. Giet de pasta af, voeg het bij de broccoli en zet het vuur zacht.
  5. Voeg de kaas toe tijdens het goed omroeren van de pasta zodat de saus en de kaas goed bedekt worden.
  6. Serveer meteen met enkele blaadjes basilicum als garnering.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Broccoli