Glutenvrije pizza wrap met tonijn

Glutenvrije pizza wrap met tonijn

Smulweb imageSmulweb

Een knapperige glutenvrije wrap met tonijn, kaas, tomaat en olijven, belegd naar eigen keuze en bovenop lekker frisse rucola. Makkelijk te maken en overheerlijk, zowel als snelle lunch als voor 's avonds bij de borrel!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Glutenvrije pizza wrap met tonijn op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden of zet een koekenpan op laag vuur (als je voor de koekenpan gaat).
  2. Snijd de ui in ringen, de tomaat en olijven in dunne plakjes.
  3. Leg de wrap in de pan (gebruik twee pannen als je er twee maakt om het tegelijk klaar te hebben).
  4. Bak de wrap aan een kant tot licht goudbruin, draai om.
  5. Smeer de wrap in met de zongedroogde tomatentapenade.
  6. Bekleed de wrap naar eigen keuze, bijvoorbeeld eerst de kaas, dan tonijn, ui, tomaat, olijven en kruiden.
  7. Zet de deksel op de pan en wacht tot de kaas mooi gesmolten is (let op dat het vuur laag staat).
  8. Top de wrap af met rucola en geniet van de pizza.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza Pizza tonijn Glutenvrije pizza