Gegrilde turkse shoarma van malse kippendij

Gegrilde turkse shoarma van malse kippendij

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een heerlijke gegrilde Turkse shoarma van malse kippendij. Een sappige mix van gemarineerde kippendijtjes en verse paprika, opgediend met een snufje vers gesnipperd peterselieblad. Bereid dit gerecht op de koekenpan of grillpan en serveer direct. Dit gerecht smaakt super lekker en is perfect om te genieten met vrienden en familie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gegrilde turkse shoarma van malse kippendij op tafel.

  1. Snijd de paprika in reepjes en de kippendijtjes in niet te dunne reepjes.
  2. Maak het kruidenmengsel door alles goed te mengen. Het kruidenmengsel is gebaseerd op Turkse Dönner.
  3. Doe de gesneden paprika en kippendijtjes in een schaal. Voeg olijfolie, citroensap, het kruidenmengsel en zout naar smaak toe. Meng alles goed door elkaar en dek de schaal af. Laat het minimaal een uur intrekken.
  4. Grill de gemarineerde reepjes op hoog vuur in een grillpan of koekenpan tot ze knapperig zijn.
  5. Garneer met vers gesnipperd peterselieblad en serveer direct. Dit gerecht is super smullen. Sommige Turkse slagers verkopen iets gelijkaardigs, maar deze versie is ontzettend lekkerder. ^O^
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Gevogelte