Maismuffins

Maismuffins

Smulweb imageSmulweb

Deze maismuffins zijn perfect als tussendoortje. Maak het beslag met onder andere yoghurt, maïs, sinaasappel en witte chocolade. Bak ze mooi goudbruin in 15-20 minuten in de oven.

25 min bereiden

dessert

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Grand marnier
  • 30 g Gekonfijte sinaaappelschil

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Maismuffins op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180˚C voordat je begint met het maken van het beslag.
  2. Klop de boter, suiker en likeur tot een mooi romig mengsel. Voeg daarna de eieren één voor één toe.
  3. Doe er dan yoghurt, 100 gram maïs, gekonfijte sinaasappel en witte chocolade bij en roer dit goed door.
  4. Voeg als laatste de bloem en het bakpoeder toe en schep dit voorzichtig door elkaar heen.
  5. Vul de muffinvormpjes met het mengsel en bak de muffins in ongeveer 15-20 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts