Frisse vitello tonato

Frisse vitello tonato

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze zalige vitello tonato van fricandeau gedresseerd met plakjes komkommer, rucola, kappertjes, lente-ui en een aromatische tonijnsaus met zelfgemaakte mayonaise en Griekse yoghurt, op smaak gebracht met olijfolie en azijn.

15 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 120 g Tonijnmoot in blik

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Frisse vitello tonato op tafel.

  1. Laat de tonijn uitlekken in een zeef of vergiet.
  2. Meng in een schaaltje de olijfolie met de azijn. Snijd de komkommer in dunne plakjes en schep door het olijfolie-azijnmengsel.
  3. Pureer de tonijn, mayonaise en Griekse yoghurt met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Drapeer de fricandeau op het bord, schep de tonijnsaus erop. Leg de plakjes komkommer erop en dresseer met de rucola, kappertjes, lente-ui en een beetje olijfolie.
  5. Enjoy!
eet smakelijk