Chinese tomatensoep

Chinese tomatensoep

Smulweb imageSmulweb

Een kom Chinese tomatensoep gaat er altijd wel in! Fruit ui en knoflook met currypasta en kokosmelk tot een heerlijk geurend geheel. Voeg hieraan de bouillon, gezeefde tomaten, appelmoes en mihoen toe voor een heerlijk Oosters gerecht.

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Appelmoes 0%

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chinese tomatensoep op tafel.

  1. Verwarm de olie en fruit de uien circa 5 minuten op lage stand. Fruit knoflook, kruiden en currypasta 1 minuut mee.
  2. Voeg de bouillon, het water, de gezeefde tomaten, appelmoes, suiker en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Als je tomatenblokjes gebruikt, pureren met de staafmixer.
  3. Voeg mihoen toe en laat 3 minuten meekoken.
  4. Proef op zoet en pikant.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Chinese tomatensoep