Oosters kippensoep met rode currypasta

Oosters kippensoep met rode currypasta

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Oosters kippensoep met rode currypasta om je smaakpapillen te laten dansen. De soep bevat onder andere rode peper, witte peper en verse koriander. Maak de pasta in de blender van pepers, grof zeezout, koriander, gember, knoflook, citroengras, ui, en trassie voor een echte smaaksensatie.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 300 g Sugarsnaps
  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Oosters kippensoep met rode currypasta op tafel.

  1. Week rode pepers voor 10 minuten in heet water. Snijd ze daarna fijn.
  2. Maak een pasta in de blender van de rode pepers en de overige ingrediënten, zoals vers gemalen witte peper, grof zeezout, verse koriander (of korianderwortel als je dat zelf kweekt), verse gember, knoflook, fijngesneden stengel citroengras, rode ui en trassie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep