Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Varkenshaas in chili-roomsaus op tafel.
- Kruid de varkenshaas met peper, zout, cayennepeper, paprikapoeder en bloem.
- Verhit olie in de wok of koekenpan. Bak de varkenshaasblokjes in gedeelten rondom bruin en rosé. Afhankelijk van de dikte een paar minuten (niet te lang, dan wordt het vlees droog). Haal het vlees uit de pan en houd het warm.
- Bak uisnippers in het overgebleven vet tot ze glazig zijn. Voeg baconreepjes en champignons toe en bak even mee.
- Voeg slagroom toe en breng aan de kook. Laat iets inkoken tot de saus iets dikker wordt.
- Voeg paprika toe (doe ik op het laatst, dan blijven ze lekker knapperig). Maak op smaak met peper, zout, paprikapoeder en chilisaus.
- Roer peterselie erdoor en smullen maar!