Preischotel met verse kaas

Preischotel met verse kaas

Smulweb imageSmulweb

Een perfecte combinatie van smaken en texturen in deze preischotel met verse kaas. Gehakt, groenten en aardappelpuree op smaak gebracht met kerriepoeder en mosterd. Afgetopt met een paar klontjes boter en een laagje kaas, perfect om te serveren na een lange dag.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Preischotel met verse kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en vet een ovenschaal in.
  2. Maak 1 zakje aardappelpuree klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer hier 1 dessertlepel mosterd doorheen.
  3. Maak de prei schoon en snijd deze in ringen.
  4. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de groentebouillontablet en kerriepoeder toe. Voeg nu de gesneden prei toe en bak dit tot de prei glazig ziet. Voeg nu de verse kaas toe en roer goed door tot de kaas is gesmolten.
  5. Doe de inhoud van de koekenpan in de ovenschaal en dek af met de aardappelpuree. Eventueel kun je een paar klontjes boter bovenop de aardappelpuree doen.
  6. Zet de schotel voor ongeveer 30 minuten in de oven.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Kaas