Pittige tomatensap

Pittige tomatensap

Smulweb imageSmulweb

Verfrissende pittige tomatensap met stukjes en zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. De tomaten en de groenten worden gekookt en gepureerd. Serveer als drank en geniet van de smaak van verse groenten.

25 min bereiden

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige tomatensap op tafel.

  1. Snij de tomaten in kwarten en snij de harde bovenzijde eraf.
  2. Doe de tomaten in de pan, samen met de overige, in stukken gesneden ingrediënten. Breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes pruttelen. Regelmatig roeren.
  3. Laat het mengsel beetje afkoelen. Doe het dan in de foodprocessor en purer het goed. Voeg een theelepeltje suiker toe en laat verder afkoelen.
  4. Gebruik de tomatensaus als basis zonder water.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen