Spinazie-ricotta cannelloni

Spinazie-ricotta cannelloni

Smulweb imageSmulweb

Op zoek naar iets heerlijk vegetarisch? Probeer dan deze heerlijke spinazie-ricotta cannelloni. Het zachte ricotta met de verse spinazie en een rood tintje van tomaat is verrukkelijk. Bakken in de oven, kaas eroverheen en genieten maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 4 Pruim Tros Tomaat

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spinazie-ricotta cannelloni op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Was de spinazie en laat het uitlekken.
  2. Verwarm een pan en pel en hak de knoflook. Bak spinazie kort met knoflook in een scheutje olijfolie. Laat de spinazie goed uitlekken en schep het in een kom. Voeg de ricotta toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op de bodem van een ovenschaal. Vul de cannelloni met het spinaziemengsel. Leg de gevulde cannelloni op de plakjes tomaat en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
  4. Breek de mozzarella erover en bak de cannelloni circa 40 minuten in de oven.
  5. Serveer de cannelloni samen met een rucolasalade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta