Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Paleo - gewokte garnalen met zoet-zure kerriesaus op tafel.
- Was de appel en de citroen.
- Verwijder het klokhuis uit de appel, snijd een halve appel in stukjes en doe in een keukenmachine of blender.
- Rasp de schil van de citroen, pers het sap uit en voeg toe.
- Snijd gember, knoflook en de vijg in stukjes en voeg toe.
- Voeg sesamolie, appelazijn, kerriepoeder en zeezout toe en blend tot een saus.
- Snijd de ui in halve ringen en de champignons in plakjes.
- Snijd het bladgedeelte van de Chinese kool in fijne reepjes en houd dit apart.
- Snijd het dikke, stevigere gedeelte van de kool in stukjes en voeg bij de ui en champignons.
- Verwarm de wok en voeg kokosolie toe.
- Wok de garnalen tot ze roze zijn.
- Voeg alle groenten toe, behalve het apart gehouden blad van de kool. Wok 5 minuten en haal de pan van het fornuis.
- Voeg nu het apart gehouden koolblad toe om het knapperig te houden en meng het door de groenten.