Oosterse maaltijdsalade met makreel

Oosterse maaltijdsalade met makreel

Smulweb imageSmulweb

Een kleurrijke Oosterse maaltijdsalade met makreel geserveerd met witte rijst en spiced tomato dressing met azijn, sesamolie en ketjap. De groene asperges en de peultjes zijn perfect geblancheerd en op smaak gebracht met Go-Tan Emping en gebakken uitjes. Garneer de salade met bladselderij voor extra aroma.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Oosterse maaltijdsalade met makreel op tafel.

  1. Blancheer of stoom de groene asperges en de peultjes en meng ze met de bladspinazie.
  2. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze.
  3. Snijd met een kaasschaaf mooie lange plakken van de komkommer en meng deze met de groenten.
  4. Verwarm in een pan de Wok-essentials Spicy Tomato, azijn, sesamolie en ketjap.
  5. Voeg gehalveerde cherrytomaatjes en sap van een citroen toe aan de dressing. Verwarm kort op een laag vuur.
  6. Meng een derde van de dressing door de salade en verdeel dit samen met de makreel over vier borden.
  7. Garneer de salade met bladselderij, Go-Tan Emping en gebakken uitjes.
  8. Serveer de salade samen met witte rijst en de overige dressing.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Maaltijdsalade