Eenpans pasta met chorizo

Eenpans pasta met chorizo

Smulweb imageSmulweb

Eén pan, dat scheelt afwas. En wat erin gaat? Pasta, chorizo en heel veel smaakmakers. Gegarandeerd succes. Serveer de eenpans pasta met verse basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum
  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Eenpans pasta met chorizo op tafel.

  1. Snijd de ui in halve ringen en de champignons in plakjes. Pers het teentje knoflook. Verwarm een eetlepel olie in een grote pan en bak hier de ui met de champignons en knoflook even in aan.
  2. Snijd de tomaten en paprika in blokjes. Voeg deze bij de pan, samen met de rozemarijn en eventueel de basilicum (ook lekker om dit juist na het koken toe te voegen).
  3. Schuif de aangebakken groenten naar één helft van de pan. Breek de spaghetti doormidden en leg dit op de lege helft van de pan. Giet de bouillon in de pan tot de pasta net onder staat.
  4. Laat de inhoud van de pan 10 minuutjes zachtjes koken, tot de pasta gaar is.
  5. Snijd de chorizo in blokjes en voeg dit de laatste twee minuutjes bij de pan zodat het ook een beetje warm wordt.
  6. Serveer de eenpans pasta met verse basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Chorizo