Spaghetti met spinazie en pijnboompitten

Spaghetti met spinazie en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze heerlijke spaghetti met spinazie, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas. De spaghetti is perfect al dente gekookt en gecombineerd met een smeuïge ansjovissaus. Een makkelijk en snel gerecht om van te smullen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spaghetti met spinazie en pijnboompitten op tafel.

  1. Breng een pan met gezouten water aan de kook.
  2. Voeg de spinazie toe als het water kookt en voeg de spaghetti toe als het water weer kookt.
  3. Terwijl de pasta kookt, verwarm wat olie in een pan en fruit het gesnipperde teentje knoflook, de pijnboompitten en het pepertje.
  4. Voeg de ansjovisfilets toe en roer voortdurend met een houten lepel tot de ansjovis is opgelost.
  5. Giet de pasta met spinazie af en voeg het toe aan de saus.
  6. Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Spinazie