- 250 g Geraspte cheddar
- 100 g Geraspte kaas Parmezaanse
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Mac cheese zaligheid op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Vet een grote ovenvaste schaal in.
- Kook de macaroni in gezouten water bijna gaar, giet af en doe macaroni in een grote mengkom.
- Meng de blokjes salami en de cheddar kaas door de macaroni.
- Kluts de eieren en de melk goed samen en breng op smaak met zout, peper, mosterdpoeder en nootmuskaat.
- Verdeel het eiermengsel over de macaroni en verdeel daarover de fijngeraspte Parmezaanse kaas.
- Verdeel plakjes salami over de bovenkant.
- Bak de ovenschotel in de oven gedurende 40 minuten of tot het goudbruin is en het eiermengsel gestold is.
- Laat de schotel 10 minuten staan voor het serveren.