Pannenkoeken met spinazie (recept wat kinderen ook heerlijk vinden)

Pannenkoeken met spinazie (recept wat kinderen ook heerlijk vinden)

Smulweb imageSmulweb

Deze pannenkoeken met spinazie zijn een feestje. Geserveerd met roomkaas en zalm, wat wil je nog meer? Het recept is ook nog eens kindvriendelijk, perfect dus!

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pannenkoeken met spinazie (recept wat kinderen ook heerlijk vinden) op tafel.

  1. Was de spinazie en laat de groente met het aanhangend water in een pan op niet te hoog vuur slinken. Laat uitlekken en hak de spinazie vervolgens grof.
  2. Roer in een diepe kom een beslag van bloem, eieren en melk. Voeg eventueel nog wat melk toe als het beslag te dik is.
  3. Meng de gehakte spinazie door het beslag en breng op smaak met wat zout.
  4. Smelt olie in een koekenpan en bak hierin achter elkaar de pannenkoeken. Leg ze op het bord om ze warm te houden.
  5. Serveer de pannenkoeken warm, eventueel met roomkaas en een plak zalm. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Groente Pannenkoeken Spinazie